Reservetank til telefonen

Rommer nok strøm til å lade opp tre smartmobiler.

Med en smartmobil og en bærbar høyttaler er det let å ta musikken med på skog- og ferieturen. Inntil batteriet er flatt, og festen stopper. PowerBank fra RugGear er myntet på alle som ferdes langt fra stikkontakter. Power Bank er vann- og støvtett og tåler å bli mistet i bakken noen ganger. Batteriet på 6.600 mAh har nok energi til å lade opp tre smartmobiler eller ett nettbrett.

Oppladingen foregår med én mobil enhet om gangen. Til gjengjeld passer Power Bank til både Apple, Android og Windows-enheter – såfremt de har enten iPhone strømkontakt eller USB-basert strømforsyning.

Strømforsyningen kan tåle et fall fra 1,5 meters høyde på et betonggulv uten å gå i stykker. Dessuten er Power Bank fullstendig støv- og vanntett (efter IP-67 standarden), hvilket blant annet gjør nyheten opplagt til seilfolket. Det er innebygd en sterk lommelykt, som gjør det lett å se når man skal forbinde mobilen og strømforsyningen i mørket.

RugGear RG3301 koster ca. 700 kroner.

Reservebatteriet er laget av RugGear, som også lager robuste telefoner. Den kan lade alt som har en USB- eller iPhone-kontakt.

 

Les videre
Exit mobile version