Den tøffeste fjernkontrollen

Logitech Harmony Ultimate lar deg styre lys, lyd og spillkonsollen, kort sagt det meste som kan fjernstyres.

Logitechs programmerbare fjernkontroller er blant de mest avanserte, men likevel blant de enkleste å bruke. Nå kommer den aller mest avanserte av dem alle, Harmony Ultimate. Den ligner den kritikerroste Harmony Touch, men denne kan i tillegg styre Bluetooth-enheter trådløst. Sspillkonsoller som Sony PS3, Nintendo Wii og Wii U, kan alle styres med Harmony Ultimate. Som også styrer og kan programmere lyset til de trådløse Philips Hue-lampene, vi har skrevet om tidligere.

– Vi har tatt universalkontrollen til et nytt nivå, og gir en personlig touch til hjemmeunderholdning, sier visepresident i Logitechs digital home business group, Joerg Tewes.
– I tillegg har vi gjort det mulig å styre belysningen i hjemmet med Harmony Ultimate. Det vil si at du kan styre TV, sette på en film og dimme belysningen for å sette stemningen – kun med enkle tastetrykk.

Logitech Harmony Ultimate koster 2099 kr, mens en enklere variant kalt Logitech Smart Control, bare koster 999 kr, og ser slik ut:

Begge kan fjernstyre mer enn 225 000 hjemmeunderholdningskomponenter fra mer enn 5 000 produsenter. Logitech Harmony Ultimate kan styre opptil 15 forskjellige enheter, og sammen med Harmony Smartphone App, kan du bruke en iOS (iPhone) eller Android-mobil som universalkontroll til opp til åtte enheter.

 

 

Les videre
Exit mobile version