nyhet

CES 2019: Utendørssensor til Philips Hue

Philips utvider sin Outdoor-serie og kommer også med en nyhet til Google Assistant

(Foto: Produsenten)

Med Philips Hues ny utendørs-bevegelsessensor som selskapet nettopp har lansert på CES-messen i Las Vegas kan du automatisk sette lyset til å skru seg på både innendørs og utendørs ved bevegelse.

Sensoren kan f.eks. sørge for å skru på lyset automatisk når du kommer hjem, og den integrerte dagslyssensoren sørger for at lyset ikke tenner seg før det er mørkt.

Den nye utendørssensoren til Philips Hue Outdoor-serien kommer til å koste 499 kroner.

Utover det gir en rekke nye Hue Outdoor lamper – både veggmonterte, sokler og bedlamper – flere muligheter for å lyse opp hagen og andre utendørsarealer på smart vis, skriver selskapet i en pressemelding.

Sensorens rekkevidde på 12 meter vil oppdage enhver bevegelse nær hjemme, og via Hue-app’en kan man stille inn nøyaktig hvilke lamper som skal skru seg på – både inne og ute når noen går forbi, slik at f.eks. ubudne gjester holdes på avstand.

 

Nye Econic-lamp i Philips Hue Outdoor-serien.

Bruker man Google Assistant var det også noen interessante nyheter på CES-messen.

Det kommer nemlig snart et par nye funksjoner som gjør at alarmer i Google Assistant kan synkroniseres med Hue-belysningen. Mer konkret betyr det at hvis man har stilt inn en alarm via Google Assistant vil Philips Hue sette i gang Sunrise-belysning en halvtime før alarmen går av. Det samme virker også den andre veien, slik at belysningen senkes gradvis i løpet av en halvtime når man legger seg.

De nye funksjonene vil bli tilgjengelige i løpet mars via en software-oppdatering.
Den nye utendørs-bevegelsessensoren til Outdoor-serien kommer i butikkene i løpet av februar til en veiledende pris på 499 kroner.

Her er en oversikt over de øvrige nye lampene med veiledende priser: 

Les videre
Exit mobile version