nyhet

CES 2019: Nå blir dørspionen din digital

Ut med den gamle dørspionen og inn med den nye, digitale løsningen fra Ring som med Ring Door View Cam vil sikre deg og dine.

(Foto: Produsenten)

Firmaet Ring har allerede lansert en rekke digitale sikkerhetsløsninger til hjemmet, som alminnelige forbrukere kan installere i hjemmet uten eksperthjelp. Herav Ring Video Doorbell 2, som vi testet før jul.

Men om du bor i leilighet kan det være problematisk å få tillatelse til å sette opp sikkerhetskameraer og videobaserte ringeklokker, derfor har Rings produkter hovedsakelig vært rettet til til huseiere eller andre som bor i hus.

Helt til nå. For på CES 2019 i Las Vegas har Ring nettopp lansert Door View Cam, en digital dørspion som erstatter den gammeldagse, analoge modellen.

(Foto: Ring)

Ifølge Rings pressemelding skulle den nye, intelligente sikkerhetsenheten være enkel å installere, og «krever ikke at man borer eller endrer på hjem eller dør permanent.»

For å installere enheten fjerner man ganske enkelt den eksisterende dørspionen, installerer Door View Cam i stedet på hver side av døren. Videre setter man gjenoppladbare batterier i, samt frontplaten. Dermed har man endret den gamle dørkikkerten til et smart sikkerhetskamera, lover Ring i pressemeldingen.

(Foto: Ring)

Ring Door View Cam vil inneholde bevegelsessensorer, to-veis samtaleanlegg, HD-video, et utbyttbart, gjenoppladbart batteri samt sensor for aktivitet ved døren, private soner og nattesyn.

Ring lover at Door View Cam kommer på markedet i både Norge, Sverige og Danmark i løpet av 2019. Inntil videre opplyses bare listepris i svenske kroner på SEK 1.999, som tilsvarer ca 1.900 norske kroner.

Les videre
Exit mobile version