Amazon vil gi deg alt du peker på

Bare pek mobilkameraet på det du vil kjøpe.

Ingen shopping-nettsteder er så teknologisk avanserte som Amazon. Hvem andre vil bruke droner til å levere pakkene ?

Siste nyhet er ikke like radikal, men derimot noe som for amerikanerne er tilgjengelig umiddelbart. Amazon har nemlig oppdatert sin shopping-app for iOS med en fotofunksjon. Om du i det daglige skulle snuble over noe du har lyst til å kjøpe, kan du åpne søkefunksjonen i Amazon-appen, trykke på ”Flow”, som funksjonen heter, og rette kameraet mot objektet. Deretter er det bare å la bildegjenkjennelsesprosessene å gjøre resten av arbeidet. Hvis produktet finnes i Amazons sortiment, får du det opp med både pris og lagerstatus.

Bildegjenkjennelsen er ikke perfekt ennå, men etter et par forsøk gikk det. På få minutter kjenkjente og fant appen PC-spillet “Battlefield 3″, boken “Visions” av Michio Kaku, en DVD Audio-utgave af Tchaikowskys 1812-overture, en antikk Windows XP Professional, samt en Tascam-stereomikrofon til iPhone.

Vi kan bare regne med at Amazon vil fortsette å forbedre denne funksjonen, som forhåpentligvis blir mer brukbar etter hvert.

Inntil videre fungerer Flow bare hvis du velger USA som land, dette gjøres lett i innstillingene. Så får vi bare håpe at norske nettbutikker kommer med en tilsvarende app!

Til Android finnes Flow som en helt egen app, mens den for iOS er innbakt i Amazons handle-app.

Les videre
Exit mobile version