Vanntett til sommerbildene

Det slanke Olympus-kameraet er freshet opp til sesongen, med skarpere skjerm og flere kreative effekter.

(Foto: Produsenten)

Tough-serien fra Olympus, er  små kameraer som tåler en trøkk, og kan bades med. De aller tøffeste kan du også dykke med, og det kan du med det nye TG-870 også.

Det lille lommekameraet er mindre og billigere enn testvinneren fra Olympus – TG-4 – men er like tøff. Kameraet er vanntett ned til 15 meter, støtsikkert opptil 2,1 m fallhøyde, og så kalt knusesikker opptil 100 kg trykk. Det er også støvtett og frostsikkert ned til -10°C –  og så lenge det er over vann, kan du fjernstyre kameraet med mobilen via WiFi og dele bilder på sosiale medier med et par trykk på mobilskjermen.

(Foto: Produsenten)

Her får du også bredere vidvinkel på den integrerte zoomen, som dekker over 21-105mm, og den 180 graders vippbare selfieskjermen gir det muligheten til å ta bilder av det selv med en hvithai i bakgrunnen.

Skjermen er skarpere enn på forgjengeren med 920 000 bildepunkter og for å gjøre selfiene enklere å ta, har kameraet en utløserknapp foran også.

(Foto: Produsenten)

Her er det også et større utvalg av flere kreative effekter enn før, slik at man kan leke seg med ulike utrykk i bildene.

Olympus Tough TG-870 sniker seg rett under 3000-kronersstreken med en pris på 2990 kroner det er i butikkene i løpet av april.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version