Rimelige fotosekker

Photo Hatchback er en ny serie rimelige ryggsekker fra Lowepro, som kan utvides med småvesker man fester på ryggsekken.

Så langt er det to størrelser å velge blant. Photo Hatchback 22L AW er den største, 16L AW den minste. Og navnet forteller volumet i liter, og at de begge er allværsekker med innebygget regntrekk.

Sekkene har plass til et systemkamera, pluss tilbehør som objektiver, mobil, en iPad, litt klær og niste. Den største av dem har naturligvis bedre plass, blant annet til en laptop som MacBook Air med 11-tommers skjerm.

Sekkene har plass til fotoutstyret i egen lomme, og klær i en lomme over. De har også flere smålommer, og hemper til å feste småvesker kalt Dashpoint, for å få med enda mer utstyr. Dashpoint kommer i tre farger og tre størrelser, og koster 270, 345 og 420 kroner.

«I tillegg til et spesielt rom for minnekort er det en rekke smarte detaljer, som utvendige elastiske nettinglommer for vannflaske eller et kompakt kamerastativ, en rekke justeringsmuligheter av bæreremmene, samt Slip-Lock-hemper for å henge på ekstra tilbehør», sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Lowepros norske importør, Focus Nordic Norway.

Kamerainnstatsen i sekkene, kan tas ut hvis man vil bruke sekken bare som tursekk. Photo Hatchback 22L AW koster 995 kr, mens den litt mindre Photo Hatchback 16L AW koster 895 kr.

Les videre
Exit mobile version