Polaroid er forsinket

Alle som savner Polaroid-kameraets øyeblikksbilder, kan snart dele bilder både fysisk og på nett.

Ventetiden er snart over. Polaroid Socialmatic er forsinket, men i følge amazon.com, er klart for utseendelser fra 1. januar 2015. Kameraet har en stor 4,5-tommers pekeskjerm og 14 megapiksler bildebrikke. Det kule med Socialmatic er at man kan skrive ut bilder  i 5 x 7,6 cm store papirbilder, og man kan laste opp bilder på nett (Facebook, Instagram, Twitter), siden kameraet har Wifi innebygget. GPS også, for logging av steder bildene ble tatt.

Papirbildene har dekkpapir på baksiden, som kan tas av for å klistre dem fast, og kommer i kartonger med 80 bilder. Socialmatic fungerer stort sett som et vanlig kompaktkamera ellers, men det har også et 2 Mp frontkamera – på skjermsiden, slik at man kant ta selfies. Og kanskje skrive dem ut umiddelbart. Eller via en skriver som er på samme trådløse nettverk.

Polaroid Socialmatic blir ikke særlig dyrt, 300 dollar før frakt og mva, er ikke ille for et kamera som gjør det et anstendig kompaktkamera (uten zoom) klarer, men som også er trådløst og kan skrive ut både fra papirkassetter og dele bilder på nett.

Les videre
Exit mobile version