Lightroom-integrasjon på iPhone

Den nylig lanserte Lightroom-appen for iPad, kommer nå for iPhone og gir fotografen full integrasjon med Mac og iPad.

Med fem nye apper har Adobe gjort det enklere å arbeide med bildene på forskjellige enheter. Nå kan man starte på Mac-en, fortsette på iPaden og avslutte på iPhonen. Alle endringene skjer automatisk i Lightroom, slik at man kan gå tilbake til Mac-en og se det ferdige resultatet gjort på en iPhone. Bildene ligger i nettskyen som er en del av må ligge i Creative Cloud-abonnementet, slik at du kan ha tilgang til dem fra alle enheter.

Blant de fem nye appene er Photoshop Mix, som gir tilgang til avanserte Photoshop CC-verktøy som Content Aware Fill og Camera Shake Reduction.I tillegg kommer Adobe Line som er verdens første iPad-app for presisjonstegning, mens Adobe Sketch er en app for frihåndstegning.

Med en ny elektronisk penn kalt Adobe Ink, og en linjal kalt Adobe Slide, kan man tegne og designe direkte på iPad-skjermen.

Adobe Ink er en tresidet digital penn i aluminium som vist på bildet over, mens Adobe Slide er en digital linjal som åpner for presisjonstegning. Begge produktene slippes først i USA og forventes å bli tilgjengelig i de nordiske landene på et senere tidspunkt.

Adobe apper:

Les videre
Exit mobile version