3D kikkert med HD-video

Sjekk denne. Sony-kikkerten ser ut som en militærrekvisitt fra filmen Avatar, og er avansert nok til at det hadde vært troverdig. For her kan man ta opp video i full HD-kvalitet, og i 3D om man vil!

Sony DEV-5 har hele 20 x zoom (5,4x i 3D), det skulle rekke enten man spionerer på naboen kone som man ikke har fellingstillatelse til, eller ser etter ville dyr man har fellingstillatelse til. Kikkerten har optisk bildestabilisator, slik et man har et stødig bilde i okularene, selv om man er skjelven på hendene.

Den kan selvfølgelig kobles tv-en, gjerne en med 3D, slik at man kan vise opptakene eller stillbildene, som kan lagres med opp til 7,1 megapiksler oppløsning.

Kikkerten bruker to CMOS-bildebrikker, plassert bak hver sitt objektiv – et for hvert øye – som har en kraftig lysåpning (blender) på f/1.8-3.4, slik at man kan se og gjøre opptak i lite lys.

Bilder og video lagres på et vanlig SD eller Memory Stick minnekort, og man får operasjonstid på opp til 6 timer og 10 minutter med det største batteriet i 2D, 5 tímer og 20 minutter i 3D.

Sony-kikkerten kommer i to versjoner, DEV-5 med GPS-tagging til 17.300 kroner, og DEV-3 uten til 13.000 kroner.

 

Les videre
Exit mobile version