Nyhet

Lightroom for M1-Mac-er

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

For ikke lenge siden slapp Adobe Photoshop for Apples M1-prosessorer, som ga merkbar raskere ytelse på MacBook-en med M1-prosessor.

Nå er turen kommet til Lightroom Classic, men også Illustrator og InDesign, som også oppdateres med flere funksjoner. Som blant annet Rotate View i IIllustrator.

Men Photoshop Express for mobilen, har også fått flere retusjeringsfunksjoner, blant annet rynkefjerning, og muligheten for å redigere bort objekter i bildene.

En fiffig ny funksjon er muligheten for å fordreie og karikere bildene man har tatt på mobilen, i eksemplet under er hodet dreid med head tilt i Photoshop Express.

Photoshop for iPad har fått flere penselverktøy som man kan laste ned, og man kan lage sine egne om man vil.

I Lightroom har det dukket opp Premium Presets. Som er ferdiglagede ‘filter’–funksjoner. Nytt er også Edit Collaboration, hvor man kan dele bilder i Lightroom på tvers av plattformer, Windows, MacOS, iOS og Android.

 

Sist men ikke minst, Super Resolution, hvor man kan forstørre et bilde uten å introdusere støy eller pikseleringer, er nå tilgjengelig også i Lightroom-versjonene. Og ikke bare Photoshop.

Les videre
Exit mobile version