Nyhet

Garmins nye smartklokker fēnix 7 Pro og epix Pro

Garmin lanserer smartklokker med lommelykt og multisportsporing, herunder en med solcellelading.

Garmin fēnix Pro-serien kommer med multibånd-GPS, TopoActive-kart fra hele verden, Outdoor Maps med satellittbilder, Skiview-kart for 2000 skisteder, CourseView-kart for over 43 000 golfbaner og Garmin Connect for å finne populære løpe- eller sykkelruter.

Garmin fēnix 7 Pro (Foto: Garmin)

Nyheter i fēnix 7 Pro-serien

Pris og tilgjengelighet

Tilgjengelige modeller er: fēnix 7S Pro – 42 mm, fēnix 7 Pro – 47 mm og fēnix 7X Pro – 51 mm, med mulighet til å velge mellom standardmodellen og Sapphire Editions. Den veiledende utsalgsprisen starter på 9.999 kroner.

Garmin epix Pro (Foto: Garmin)

Den nye Garmin epix Pro-serien markedsføres som en høytytende smartklokke med GPS, AMOLED-skjerm, robust design og imponerende batteritid. Den kommer i tre størrelser og har innebygd lommelykt.

For å prestere på høyeste nivå trenger du det beste! Vi er stolte av å kunne tilby innovative funksjoner på vår mest kapable smartklokke til nå. Den nye epix Pro-serien har alt du behøver for trening, navigasjon, helseinnsikt og mer. Du trenger ikke lenger å velge mellom hvilke funksjoner du vil ha, bare velge riktig størrelse for deg – Dan Bartel, global salgssjef i Garmin.

 Nyheter i Epix Pro-serien

Garmin epix Pro (Foto: Garmin)

Pris og tilgjengelighet

epix Pro – 42 mm, epix Pro – 47 mm og epix Pro – 51 mm med standard- og Sapphire-glass er tilgjengelig nå og har en veiledende utsalgspris fra 9.899 kr. Mer informasjon finner du på Garmin.com.

Les videre
Exit mobile version