Nyhet

Garmin Tacx NEO 3M lar deg holde snøen på avstand under sykkeltreningen

Treningsmaskinen gir en langt mer realistisk opplevelse enn en ergometersykkel.

På våre breddegrader er ikke sykkelsesongen særlig lang, med mindre man mener at man skal slite seg til jobben. Hvis du vil sykle lange distanser i god fart, må du før eller siden ta turen innendørs. Men vanlige treningssykler gir ikke noen særlig sykkelopplevelse, til tross for at man tråkker i pedalene.

<
>
Foto: Garmin

Garmin ønsker å rette opp i dette med sin Tecx NEO 3M, som ikke er en komplett ergometersykkel, men en maskin som erstatter bakhjulet på din eksisterende sykkel. Det meste er altså slik du er vant til. Maskinen kan gi deg bevegelser i flere retninger og har et elektromagnetisk bremsesystem som kan gi deg en følelse av ulike underlag, også i nedoverbakker.

Målet vårt er å gjøre innendørstrening like realistisk som en utendørs sykkeltur, og vi er stolte av å gjøre nettopp dette med lanseringen av Tacx NEO 3M – den eneste rullen som tilbyr bevegelse i flere retninger, et virtuelt svinghjul og magnetisk motstand. Nå kan du utnytte funksjoner og teknologi som ikke finnes andre steder, noe som løfter treningen din til et helt nytt nivå», forteller Dan Bartel hos Garmin.

Utdrag fra pressemeldingen:

Pris og tilgjengelighet

Garmin Tacx NEO 3M er tilgjengelig nå for 24 699 kroner.

Les videre
Exit mobile version