Nyhet

Michael Keatons Batman er tilbake

Hvis du mener at Michael Keaton var den eneste riktige Batman, så kan du nå glede deg over at han endelig er tilbake i drakten i The Flash.

Det er gode nyheter for batfans, spesielt de som har blitt litt grå i håret. For 90-tallets skjulte hevner i form av Michael Keaton har nå fått på seg drakten igjen etter 30 års pause. Det er nok sannsynlig at drakten må sys litt om for å passe til den nå 69 år gamle skuespilleren.

Det er ikke i form av en egen film (så Frank Miller-fans må dessverre klare seg uten en filmatisering av «The Dark Knight» i denne omgang), men som en karakter i The Flash. Nøyaktig hvordan vet vi fortsatt ikke.

Men hvilken Batman er den riktige? Michael Keaton, Christian Bale eller Ben Affleck? (nei, Val Kilmer og George Clooney er ikke med i konkurransen)

Svaret i er ifølge DC Comics alle sammen!  Historien, hvor en 30 år gamlere Batman dukker opp blir bare ett av mange aspekter og utfall i det utvidede DC Multiverse, hvor Barry Allen (Ezra Miller) reiser tilbake i tid for å redde sin mor. Og derfra blir det sannsynligvis kun mørkere og mer innviklet. Det loves også at vi kommer til å se mange cameos med kjente skuespillere fra tidligere Batman-filmer.

Hva med en 84 år gammel Jack Nicholson som The Joker? Vi har funnet fram popkornet!

The Flash har premiere den 22. november 2022.

 

Les videre
Exit mobile version