Mer fengslende Orange drama

Netflix har gitt grønt lys for 3 nye sesonger av "Orange is the New Black".

(Foto: Produsenten)

Netflix og produksjonsselskapet Lionsgate annonserte i dag at «Orange Is The New Black», produsert av Jenji Kohan, er fornyet for tre nye sesonger på Netflix. Det er i forbindelse med premiere på den den fjerde sesongen fredag, 17. juni at sesong fem, seks og syv er bekreftet for årene fremover. Samtidig ble det annonsert at serien vil følge suksessformelen med Kohan som produsent og showrunner, også for de tre neste sesongene.

Les anmeldelsen av sesong 3 av «Orange is the New Black» her.

”Jenji og hennes team har produsert en fenomenal og viktig serie, som er både morsom og dramatisk, opprørende og hjertevarm. Seere fra hele verden har trykket både menn og kvinner fra serien til sitt bryst, og vi er spente på å se hvor de tre neste sesongene vil ta dem,” sier Cindy Holland, visepresident for originalt innhold hos Netflix.

Les om alle Netflix-premierene i 2016 her!

”Tre år til! Ikke en hel regjeringstid, men nok av tid til å gjøre noen interessante grep”, sier skaper og produsent Jenji Kohan. ”Og kudos og takknemlighet til den fantastiske rollebesetningen, forfattere, produsenter, klippere, musikere, mixere, og mannskapet som jeg har æren av å skape denne serien sammen med”.

Sesong 4 har premiere fredag 17. juni, eksklusivt på Netflix.

Les videre
Exit mobile version