Mer (bipolar) terrorjakt!

Gladnyhet til alle fans av TV-serien "Homeland", sesong 5 er nå bekreftet.

CIA-agent Carrie Mathisons (Claire Danes) intens jakt på terrorister både i og utenfor USA grenser får nå sin femte sesong.

Produsentselskapet Showtime bekreftet denne uken at det (minst) blir en femtes sesong om CIA, deres beste menn og kvinner og klappjakten på terrorister i etterspillet etter 9/11. Og her har vi mye å se frem til, som vi skrev i vår anmeldelse av sesong 4:

«Etter at Brody ble hengt opp i en heisekran i Teheran og Carrie gravid med hans barn, ønsket hun seg bare ut av landet – løsningen (som også innebærer en befriende flukt fra hennes nyfødte datter!) blir som sjef for droneangrepene over Afghanistan og Pakistan. Da et droneangrep går fullstendig til helvete og dreper et førtitalls sivile blir Carrie kalt hjem på teppet, men via kompromitterende informasjon får hun raskt presset seg til en toppstilling i Islamabad – og spionplottet er til gangs tilbake på sporet.»

Les anmeldelsen av sesong 2 her!

Les anmeldelsen av sesong 3 her!

Les anmeldelsen av sesong 4 her!

Serien, som i snitt trekker hele 6 millioner seere pr. uke, får sin femte sesong med 12 nye episoder i løpet av 2015. Som Nevins (Showtime) uttaler i pressemeldingen: «In its fourth season, HOMELAND has brilliantly reinvented itself.  It continues to capture the attention of a devoted fan base».

Les videre
Exit mobile version