Nyhet

Korona utsetter Indiana Jones 5

Flere filmer utsettes på grunn av virushelvete.

Det er under to måneder siden Harrison Ford bekreftet at innspillingsstart for den etterlengtede Indiana Jones 5 var rett rundt hjørnet, nærmere bestemt sommeren 2020. Men det var før hele verden begynte å hoste…

Nå har koronaviruset skjøvet innspillingen ut i limbo.

Les også Nå kommer Indy 5! Den 77-årige skuespilleren er snart klar for igjen å ikle seg fedora-hatten samt den ikoniske pisken.

Med halve verden (unntatt svenskene) som holder seg innendørs, innenfor husets fire vegger, samt stengte kinoer, er våren/sommeren 2020 såvisst ikke tiden for kinopremierer, ei heller innspilling av kommende filmer.

Selv pornobransjen (!) settes tilnærmet på pause på grunn av korona.

Det kan, dessverre, bli lenge å vente til vi igjen får se Harrison Ford svinge pisken som Indiana Jones… (Foto: Fox/Paramount)

Første storfilmen ut som flyttet premieren var den 25. Bond-filmen. No Time to Die er (foreløpig) flyttet fra en april- til novemberpremiere.

Etter dette har filmer fått utsatt premieren som perler på en snor:

 

NB! Dette er på ingen måte en uttømmende liste!

 

Andre studioer løser problemet med stengte kinoer ved å flytte filmen fra kino til strømmetjenester, slik som med The Invisible Man som nå er flyttet fra kino til Viaplay. Disney har gjort noe tilsvarende ved å flytte kinopremieren på Artemis Fowl til Disney+

Det satans koronaviruset har såvisst gjort mer skade på filmindustrien enn å utsette premieren på ferdiginnspilte filmer, med tilnærmet lock down i hele Vesten er det også stopp i produksjonen.

Harrison Ford

 

Som følge av dette er nå premieren på Indiana Jones 5 (foreløpig) utsatt med ett år, til 29. juli 2022 – den som lever får se…

Les videre
Exit mobile version