Nyhet

Få 3D-printet lamper med ditt eget design

Din lampe blir 3D-printet i gjenbrukbare materialer, som f.eks. gamle musikk-cd'er og levert direkte til døren innen to uker.

Etter et pilotprosjekt som har blitt gjort i Benelux-landene, utvider Signify nå tjenesten til hele Europa. Med noen få enkle klikk kan du designe din egen lampe. Alt du trenger å gjøre er å velge ditt grunndesign (pendel eller bordlampe), deretter kan du sette ditt eget preg ved å velge størrelse, farge, tekstur og mønster på lampen, samt velge hvilken type LED-pære den skal ha. Signify leverer det ferdige produktet til døren din innen to uker.

De 3D-printede lampene fra Signify er laget med bærekraft i tankene, skriver Signify i en pressemelding.

Grunnmaterialet er polykarbonat, som er et 100% gjenvinnelig materiale

En typisk 3D-printet lampe i polykarbonat, ekskl. elektronikk og pære har et 47% lavere CO2-avtrykk enn tradisjonelle lamper laget av metall. I tillegg er det ikke brukt lim, og den har færre deler. Alt dette betyr at den veier to tredjedeler av vekten av en alminnelig lampe, forklarer Signify i pressemelding.

Få en lampe du har designet selv 3D-printet i gjenvinnelige materialer, og levert direkte til døren innen to uker. (Foto: Signify)

Laget av gamle CD’er

Signify har også begynt å bruke polykarbonat laget av gjenvinnelige materialer. Det første produktet som bruker det er en Philips LED-bordlampe, som er laget av 24 gjenbrukte CD’er. Lampen kan kjøpes fra d. 28. november 2019, og koster 740 kroner. Den kan bestilles her.

I løpet av neste år forventer Signify at alle deres 3D-printede produkter vil være tilgjengelige produsert av gjenbrukbart materiale.

Les videre
Exit mobile version