Nyhet

Personlig mus fra Logitech

For å lage en mus som passer til alle, har Logitech laget Signature M650 i tre forskjellige farger - og i alt åtte varianter.

M650 Lifestyle

M650 Lifestyle

En mus er en personlig ting. Men likevel har Logitech prøvd å lage en mus som skal passe for alle.  Det har de gjort ved å lage den nye Signature M650 i en rekke utgaver, som passer til forskjellige hender og behov.

Nøyaktig hvor mange versjoner det kommer av modellen er fortsatt ikke helt soleklart, selv etter å ha lest gjennom pressemeldingen flere ganger – og spurt PR-byrået. Men hva man vet er at M650 kommer i to forskjellige størrelser, samt at det kommer en venstrehåndsutgave av den største versjonen. Man kan også få dem i tre forskjellige farger: Gråhvit, rosa og grafittsvart. Men ikke alle utgavene. Er man venstrehendt så kan ikke velge rosa.

Logitech Signature M650 fås også i rosa. Men ikke hvis du er venstrehendt. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en «For Business»-versjon, som for øvrig byr på de samme kombinasjonsmuligheter som i den alminnelige utgaven. Man kan også bruke Bluetooth, men det frarådes på grunn av sikkerhetsgrunner til jobb.

Musen er også trådløs og har stillegående knapper, slik at det ikke forstyrrer i Zoom-møtene når man klikker. Det er også SmartWheel-scrolling for å gjøre det lettere å bla seg gjennom lange nettsider.

Signature M650 fungerer med Windos, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgjengelighet

Signature M650-musene er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen for Signature M650 (uansett størrelse, farge og orientering) er 499 kroner.

Les videre
Exit mobile version