Nyhet

CES 2021: Nye PC’er – men også hodetelefoner fra HP

I tillegg til PC'er i alle størrelser og vektklasser lanserer HP også hodetelefoner.

CES-messen er for alvor i gang, og HP kommer med en lang rekke produkter, herunder en ny kategori som vi ikke har sett fra datamaskinprodusenten tidligere.

Dragonfly med over alt

I den lette ende er det 360-graders maskinen HP Dragonfly G2, som veier mindre enn 1 kilo og har innebygd 5G eller 4G LTE-forbindelse, samt 11. generasjons Intel Core-prosessor. Maskinen kommer i februar, men prisen er foreløpig ukjent.

HP Dragonfly G2. (Foto: HP)

Ørepropper uten tråd

Elite Wireless Earbuds er helt trådløse hodetelefoner, som ifølge HP er like godt egnet til fritid som jobb. I likhet med andre helt trådløse 2021-propper er det variabel støyreduksjon og mulighet for å tilpasse lyden individuelt. De kan kjøpes fra april, men prisen er ikke offentliggjort enda

HP Elite Wireless Earbuds. (Foto: HP)

Elite-serien inneholder også en rekke lette datamaskiner: HP Elite Folio er en 13,5 tommer, bygget over en Qualcomm Snapdragon 5G-plattform, som leverer gigabit-tilkoblingshastigheter med valgfri 5G-forbindelse og Wi-Fi 6.

HP EliteBook 840 G8 Aero er en 1,1 kg hybridenhet med Intel Core-prosessor. Også denne har Wi-Fi 6 og 5G.

Ytterligere nye enheter i Elite-serien inkluderer HP EliteBook x360 1030 G8 og HP Elitebook x360 1040 G8, disse har også innebygd 5G-forbindelse.

Prisen på maskinene i Elite-serien er ikke kjent.

HP Envy 14 med 16:10-skjem. (Foto: HP)

Hvis man trenger litt mer muskelkraft, er HP ENVY 14 den nyeste maskinen i ENVY-serien. Som andre maskiner vi har sett på i det siste, har HP også droppet widescreenformatet, og heller valgt 16:10 WUXGA (1920 x 1200) multitouchskjerm, som gir et 11% større synsfelt enn på en 16:9-bærbar.

Maskinen er utstyrt med en 11. generasjons Intel Core-prosessor mulighet for Nvidia GeForce GTX 1650 Ti-Q grafikk. En infrarød sensor kontrollerer at dataen ikke blir overopphetet. Prisen starter på rundt 8.000 kroner.

I tillegg de nevnte nyhetene presenterte HP også mer enn en håndfull PC-skjermer til kontor og hjemmekontor.

Les videre
Exit mobile version