Nyhet

Microsoft introduserer Surface Laptop Go

Nytt design til en overkommelig pris.

Microsofts egen serie av Surface-produkter er blant de beste nettbrett og bærbare med Windows 10, som kan kjøpes for penger. Nå har serien av Surface-produkter fått en lillebror i form av Surface Laptop Go, som er den billigste bærbare maskinen fra Microsoft så langt.

Surface Laptop Go kommer i forskjellige farger og konfigurasjoner. Men med en vekt på 1110 gram er dette den letteste Surface-bærbare noen gang.

Den har en såkalt PixelSense touchskjerm på 12,4″ i det klassiske Surface 3:2-formatet, et stort pekefelt og 1,3mm tastatur, som ifølge Microsoft skal gi en behagelig og nøyaktig skriveopplevelse.

https://youtu.be/kp4Acofumyg

 

Alle modeller er utstyrt med 10. generasjons Intel Core i5-1035G1-prosessor, mens lagringsplassen går fra bare 64 GB opptil 256 GB SSD. I tillegg kan man velge mellom 4 eller 8 GB RAM.

Surface Laptop Go har et innebygd 720p HD-kamera og Studio Mics, og Omnisonic-høyttalere og Dolby Audio skal gi fantastisk lyd, uansett om du er i et videomøte, ser film eller lytter til musikk, hevder Microsoft.

Pris og tilgjengelighet

Den nye bærbare kommer i tre metallfarger: Isblå, sandstein og platina. Prisen for den billigste konfigurasjonen er 7.889 kroner, og den kan bestilles allerede nå.

Les videre
Exit mobile version