Nyhet

Computex 2023: 3D-skjermer og killer-laptops

Det florerte av alle mulige typer laptoper på Computex i Taipei. Men enkelte av dem skilte seg ut fra mengden.

(Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

Computex-messen i Taiwan er en av verdens største messer for datautstyr og teknologi, så det er ikke rart at det var PC-er i lange baner.

Det var også tilfelle for Acer og Asus, som begge hadde sikret seg to enorme stands for å ha plass til både standard-PC-er og gaming-maskiner.

Noe av det som overrasket oss mest var Asus Zenbook 15 OLED og Asus Vivobook 15, som begge er lette bærbare maskiner laget for et liv i den virkelige – og skitne – verden.

De to maskinene er nemlig behandlet med et belegg som dreper 99 prosent av alle virus og bakterier! I videoen over får du en forklaring på hvordan.

I helt annen gate, men fortsatt like så spennende, finner vi Acers Spatiallabs-skjermer, som kommer som både separate utgaver og som laptop-skjermer. Disse skjermene har ekte, brillefri 3D som er gjort mulig ved hjelp av eyetracking-kameraer.

Acer Predator Helios 3D 15 har en skjerm med ekte, brillefri 3D. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

Da L&B Home-siden ikke er laget for 3D (og heller ikke skribentens kamera), kan ikke effekten vises her. Men det ser i hvert fall overraskende bra ut, med en imponerende dybdeeffekt. Det mest spesielle var derimot oppsettet med tre 3D-skjermer. Her stod objektene virkelig rett ut i rommet foran oss – skikkelig stilig!

Les videre
Exit mobile version