Nyhet

Business-bærbar fra Razer

Razer er kjent for heftige gaming-bærbare, men nå prøver selskapet seg på en helt ny kundegruppe

Det er ikke noe nytt at gaming-bærbare innimellom blir kjøpt av kunder, som på ingen måte har tenkt å spille dataspill på de kraftige maskinene, men i stedet velger datamaskiner fra merker som Predator eller Razer på grunnen av den heftige ytelsen.

Det er muligens denne utviklingen som har fått gaming-spesialistene fra Razer til å satse fult. I hvert fall lanserer de nå en vaskeekte business-bærbar, Razer Book 13, som kombinerer alle kreftene og de andre fordelene ved gaming-bærbare med et lekkert og profesjonelt design, som passer bedre til kontoret enn tenåringsrommet.

Razer Book 13 kommer med en 13,4″ skjerm med opptil 4K+ oppløsning laget av Gorilla Glass 6. Mens maskinen er CNC-fremstilt i et ultralett materiale med anodisert finish.

(Foto: Razer)

Maskinen er Intel Evo-sertifisert, som bl.a. betyr at den kommer med 11. generasjons Intel Core-prosessor med Intel Iris X-grafikk, samt at den er optimalisert til mobil bruk med lang batterilevetid, lynrask oppvåkning fra dvaletilstand og hurtig oppladning.

Den nye business-bærbare kommer med Windows 10 Home 64-bit og kan utstyres med opptil 16 GB LPDDR4X RAM, Intel Core i7-prosessor og opptil 512 GB PCIE SSD lagring. Razer Book 13 har videre microSD-kortleser, HDMI 2.0, 2 x USB-C (med Thunderbolt 4), USB 3.2 A-port og 3,5 mm jack til hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

Razer Book 13 blir tilgjengelig i butikkene i løpet av november måned, og prisene starter på EUR 1.299 (14.100 kroner) for den billigste modellen.

Les videre
Exit mobile version