Nyhet

Til et hjemmekontor utendørs

Acer Enduro Urban er utstyr som tåler å bli med ut i marka.

Enten det er vårværet som motiverer deg til å ta turen ut i naturen, eller om du har arbeid utendørs, så er teknologien en fast følgesvenn.

Acer Enduro Urban er en ny serie av utstyr som er laget for å tale møtet med den fysiske virkeligheten. I første omgang er det Enduro Urban N3 som er en bærbar data, og Enduro Urban T1 som er et nettbrett.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers (Full HD) bærbar maskin som oppfyller den amerikanske militære holdbarhetssertifiseringen MIL-810H på utsiden og har (opptil) 11. generasjons Intel Core i7-prosessor på innsiden. Den veier 1,9 kg og måler i 22 mm i tykkelsen. Grafikken er (opptil) Nvidia GeForce MX330 og kan fås med med opptil 1 TB SSD-lagring og 32 GB RAM. Maskinen er IP53-sertifisert slik at den tåler litt regn – men du kan ikke rengjøre den i kjøkkenvasken.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers laptop til utendørs bruk. (Foto: Acer)

Enduro Urban T1 er et 10-tommers nettbrett med en skjerm av antimikrobielt Gorilla Glass og et chassis laget med støtabsorberende materialer. Skjermen har en oppløsning på 1900 x 1200 piksler, og det er et 2 Mp frontkamera og et 5 Mp bakkamera. Med en vekt på 595 gram og knapt en centimeter i tykkelsen er den enkel å ta med seg i ryggsekken. Den oppfyller også MIL-810 og IP53.

Enduro Urban T1 er et 10-tommers robust nettbrett. (Foto: Acer)

Pris og tilgjengeliget:

Enduro Urban N3 koster fra 7.490 kroner
Enduro Urban T1 koster fra 2.290 kroner

(Foto: Acer)

 

Les videre
Exit mobile version