Nyhet

Nå er Skoda Enyaq på utstilling i Norge

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!

Skoda Enyaq iV FOTO: Eirik Skogrand

Den 15. januar ankom 25 eksemplarer av Skoda Enyaq iV havna på Bekkelaget i Oslo. Bilene er nå på vei til forhandlere i hele Norge, slik at alle de som har bestilt eller reservert Skoda Enyaq iV kan ta en nærmere kikk.

Les også Her er Skodas elektriske Enyaq Blir dette den neste folkebilen? Og hva slags lyd får den?

Dette er andre gangen Enyaq iV er i Norge. Den første gangen var i høst, kort tid etter verdenspremieren i starten av september. Den gangen var det to utstillingsbiler som var innom totalt 44 forhandlere, og nærmere 10.000 kunder var innom for å kikke på bilen. Midt i pandemien måtte strenge smittevernregler følges, som hindret tilskuerne i å få sette seg inn i bilen.

Denne gangen er det altså 25 eksemplarer av bilen i Norge, og kunder som har bestilt eller reservert kan få en personlig visning. Og nå kan du sitte i den! Kontakt din forhandler angående når de har bilen på visning, i løpet av januar og februar.

Skoda Enyaq iV. Foto: Skoda

Skoda Enyaq iV er tilgjengelig i følgende versjoner

Utleveringene av de første kundebilene skjer i løpet av første halvår i år. Senere på året kommer også Skoda Enyaq iV som Coupé, med et mer sporty utseende.

Artikkelfoto: Eirik Skogrand

Les videre
Exit mobile version