Nyhet

Audi legger til Apple Music til en lang rekke modeller

Tillegget av Apple Music til infotainmentsystemet lar brukere få tilgang til abonnementet sitt direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skjermen via bilens integrerte internettdata.

Audi AppleMusic TOP

Audi AppleMusic TOP

Den nye Apple Music-integrasjonen gir kundene tilgang til sin personlige Apple Music-konto direkte fra Audi sitt infotainmentsystem, uten behov Bluetooth- eller USB-tilkobling.

«Integrasjonen av Apple Music i Audio infotainmentsystemet er neste steg i samarbeidet mellom Audi og Apple,» uttalte Christiane Zorn, som er Head of Product Marketing hos Audio. Hun fortsetter:

«For våre kunder betyr dette at vi tilbyr dem direkte tilgang til sin egen personlige lytteopplevelse. Slik tilbyr vi en digital premiumopplevelse i bilen. Hos Audio fremmer vi systematisk digitalisering av bilen, og vi er overbeviste som at interiøret i økende grad utvikler seg til å bli et tredje oppholdsrom.»

(Foto: Audi)

Over-the-air-oppdatering tilgjengelig for eksisterende biler

Apple Music-integrasjonen vil komme til nesten alle Audi-modeller fra og med modellåret 2022. Dette vil imidlertid ikke være mulig i Audi TT og Audi R8, mens Apple Music først vil bli integrert i Audi Q2 og Audi Q4 e-tron på et senere tidspunkt. Integrasjonen vil bli rullet ut til kompatible biler som allerede kjører på veiene, via en automatisk over-the-air-oppdatering som skjer kontinuerlig.

For å aktivere Apple Music åpner man appen på sitt Audio infotainmentsystem og følger instruksjonene på skjermen for å logge inn med Apple ID-en man bruker til Apple Music.

Les videre
Exit mobile version