Årets beste tv-er

TV-en er hele familiens samlingspunkt for å se sport, film og underholdning med best mulig kvalitet. Den skal ha topp bilde og lyd –og aller helst være skikkelig stor!

(Foto: Produsenten)

Mobil, internett og sosiale medier tar stadig mer av vår tid. Mange seere – spesielt de yngre – ser derfor minst like mye film og video via mobilen eller PC-skjermen som via TV-en. Men hver skjerm til sitt bruk, sier vi!

En TV er det åpenbare valget når du virkelig vil kose deg i sofaen med en god film, serie eller sportevent. Bildekvaliteten på de beste TV-ene har blitt utrolig god, og skjermene er store nok til å gi deg kinoopplevelse i eget hjem.

Større og bedre TV-skjermer

Statistikk fra elektronikkbransjen viser at mange TV-kjøpere er villige til å betale litt ekstra for den beste bildeopplevelsen. 55 til 65 tommer er størrelsen folk flest velger når de skal ut og handle ny TV – noen til og med enda større! Prisen på store TV-skjermer har sunket betraktelig de siste årene, fra stratosfæriske summer til noe som er spiselig for folk flest.

 

Årets TV-innovasjon:

Samsung The Frame

TV-kunst på veggen

Samsungs nye design-TV viser at det går an å tenke nytt på TV-fronten også i 2017. The Frame er laget for å imitere et bilde på veggen, komplett med innramming og det hele. Resultatet er en av de mest stuevennlige TV-ene vi har sett. Samsung har vært ekstra nøye med detaljene – her er det ingen klumpete strømforsyning eller tilkoblinger som stikker ut. TV-en har et spesialdesignet veggfeste slik at den kan henges tett inntil veggen, og tilkoblingene ligger skjult i en ekstern boks. Med Samsungs ”Art Mode” som viser bilder fra fasjonable gallerier, får du en TV som tar seg godt ut, både i påslått og avslått tilstand. Lekkert og nyskapende!

Karakter : 5

Pris: 27.990 kr

Les hele testen av Samsung The Frame 

 

Årets beste TV, toppklasse:

LG OLED55B7V

 

Vidunderlige bilder

LGs prisgunstige OLED55B7V er et av de beste TV-kjøpene du kan gjøre akkurat nå. Den er vesentlig rimeligere enn de mer eksklusive OLED-seriene fra LG, men en stor del av forskjellen ligger i enklere byggekvalitet og finish. LG-skjermen har alle egenskapene vi forventer fra en god OLED-TV: Svart blir ekte svart, i motsetning til den litt blåaktige gjengivelsen man ofte opplever fra LCD-skjermer. Med ekte svart blir også fargene mer livlige og kontrastrike. I tillegg er bildegjengivelsen lik, uansett hvilken innsynsvinkel man betrakter den fra.

Karakter: 6

Pris: 23.990 kr

Les hele testen av LG OLED55B7V 

 

 

Årets beste TV, high-end klasse:

Sony Bravia KD-65A1

 

Bravo, Sony!

A1-serien er Sonys første skikkelige OLED-storskjerm til hjemmebruk: en skikkelig premium-TV med påkostet design og lyd. Med sin svakt tilbakelente design, uten synlige høyttalere og knapt nok noen innramming, har KD-65A1 en veldig minimalistisk fremtoning, Her får du en nyskapende høyttalerløsning der selve OLED-panelet brukes som høyttalermembran, og ikke minst den rålekre bildekvaliteten vi forbinder med OLED. Kombinasjonen av gode egenskaper gjør dette til en av årets lekreste TV-er.

Karakter: 5

Pris: 46.990 kr

Les hele testen av Sony Bravia KD-65A1 

Les videre
Exit mobile version