annonse
annonse
annonse
:

Test a Panasonic TX-P50G20

annonse

Plasmakonge på billigsalg

Fikk du ikke sikret deg en Pioneer-tv før lagrene gikk tomme? Fortvil ikke – den nye G20-serien fra Panasonic er noe av det nærmeste du kommer den gamle klassikeren, til en svært hyggelig pris!
Produkter i testen
 • Panasonic TX-P50G20
 • Pluss lbadvantages
  Superglatt HD-bilde med god kontrast THX-modus gir naturlige farger Avanserte innstillingsmuligheter
  Minus lbdisadvantages
  Svartnivået ikke helt i Kuro-klasse Ytelsen på SD kunne ha vært enda bedre

  50’’ plasma, 1920 x 1080
  600 Hz bildebehandling
  4 HDMI inn (1 sidemontert)
  RiksTV/MPEG4 tv-mottaker


  Pris: 15000 kr
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  Produkter i testen
  Panasonic TX-P50G20
  Panasonic TX-P50G20
  Det var ikke rent få entusiaster som felte en tåre når Pioneer annonserte at de ville terminere produksjonen av sine Kuro-plasmaskjermer, som flere ganger ble utropt til verdens beste. Heldigvis var det et håp om at legenden ville leve videre gjennom Panasonics videre satsing på plasmapaneler. Det er ingen hemmelighet at Panasonic overtok mye mannskap og teknisk know-how fra den nedlagte plasmadivisjonen til Pioneer. Og som sagt, så gjort: Etter to års utvikling er japanerne tilbake med sine nye Infinite Black-plasmapaneler, som er mer eller mindre basert på erfaringene fra Kuro-prosjektet. Så er spørsmålet om denne kompetansen har gitt utslag…...
   Har du noe å tilføye?
   Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

   Les også

   annonse
   Lukk meny