SUPERTILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% RABATT DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!
Redaksjonen svarerKategori: HodetelefonerHvilke hodetelefoner bør jeg velge?
Sigurd skrev for 7 måneder siden

Jeg er i markedet for å oppgradere mine hodetelefoner til noe med mer "futt" i, og har forvillet meg inn i Hi-fi verdenen. Jeg lengter etter en klarhet og et lydbilde som er langt utenfor noe av det som finnes i forbrukermarkedet.

Siden enkelte av hodetelefonene jeg har sett meg ut (A1000Z, AP2000Ti) ikke finnes fysisk på det norske marked, synes jeg det blir vanskelig å sammenligne de jeg har testet.

Jeg er usikker på hvordan jeg skal beskrive lyden jeg er ute etter på en annen måte enn Meze 99, men med større lydbilde og mer klarhet. Noe lignende det Focal Elegia tilbyr.

På låter som L’enfant sauvage av Gojira savner jeg ordentlig punsj i gitarene, mer detaljer i overtoner, og en litt mindre dominerende bass. Dette er basert på tester med Meze 99 classic og Sony WH 1000XM3 (min nåværende hodetelefon).

Akustiske gitarer, strykere og piano mangler også litt klarhet og detaljer etter min mening. Romklang kommer ikke like godt frem som jeg ønsker. Basert på artikkelen din om Audio Technica a1000z, burde disse være perfekte, med unntak av en litt svak bass. Hva tenker du?

Jeg har sett på følgende hodetelefoner:

Audio Technica A1000z

Audio Technica AP2000Ti

Focal Elegia (testet)

Meze 99 classic (testet)

Budsjett: helst under 10.000, men jeg kan gjøre unntak.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.