Search
Generic filters

Hvorfor gjør dere ingen reell testing?

L&B Q&AKategori: HjemmekinoHvorfor gjør dere ingen reell testing?
Rikard skrev for 3 uker siden

Hei! Jeg har et prøveabonnement hos dere nå, og har kikket litt på noen av testene deres. Jeg er spesielt interessert i tester av TV-er og hjemmekino-receivere. Og da stusser jeg litt: Hva er grunnen til at dere ikke gjør noen metodisk testing av disse produktene, med tilhørende målinger og en objektiv tilnærming?

Det virker som dere kobler opp produktene hjemme eller i et studio, og så gjør dere noen subjektive vurderinger av opplevelsen. Det er fint og flott, men det er veldig vanskelig å få noen sammenliknbare verdier fra disse "testene". Med reelle tester tenker jeg på hvordan rtings.com tester TV-er, og audiosciencereivew tester forsterkere, feks slik: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c9-oled og slik: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/denon-avr-x3600h-av-receiver-review.12676/

Har dere noen som helst planer om å komme dit noen gang?

[adremark]

[adremark]
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link