TV-spill på direkten

Spilltjenesten Gamefly Streaming lanseres som ny app på Samsungs smart TV-er.

Strømming av film og TV-serier via nettet er blitt svært utbredt, og har på kort tid gjort livet utrygt for stasjonære, fysiske medier som DVD og Blu-ray. Nå er det spillkonsollenes tur til å føle seg truet!

GameFly Streaming er en abonnementsbasert tjeneste som bringer spill inn i stua, uten behov for konsoller, kabler eller plater. Det kan forklares som et slags «Netflix for spill», ved at man betaler en fast sum i måneden mot å få tilgang til en rekke populære spilltitler.

Den nye GameFly-appen strømmer populære spill som Batman Arkham Origins, Lego Batman 3, GRID 2 og HITMAN Absolution over internett. Appen er nå tilgjengelig på Samsungs Smart TV-er. Det eneste man trenger er (foruten nettverkstilkobling selvsagt) er en passende spillkontroll å koble til TV-en.

Det er flere ulike spillpakker tilgjengelig for GameFly Streaming-kundene; ´Hardcore-pakken` med spill som Mafia 2 og Red Faction, ´Lego-pakken` med titlene Batman (1,2 og 3) og Lord of the Rings, samt en ´All Around-pakke`.

Månedlig abonnement koster 69,99 kroner for Hardcore-pakken, 69,99 kroner for Lego-pakken og 59,99 for All Around-pakken.

Her er noen fakta om tjenesten, sakset fra Samsungs pressemelding:

Kompatible TV-er
2015 Smart TV-er (J5500 og nyere)
2014 Smart TV-er (H5500 og nyere)

Anbefalte spillkontroller
Logitech F310, F710
Xbox 360 kontroll med ledning
Krav til tilkobling

Anbefalt internett-båndbredde
8Mbps for HD streaming
4Mbps for SD streaming.

Kobles til via Wi-Fi eller Ethernet. Wired LAN er anbefalt.

Gratis 10-minutters prøver for hver bruker og tittel.

Les videre
Exit mobile version