OLED-TV fra Philips

Nå kommer Philips endelig med en OLED-toppmodell

(Foto: Produsenten)

Ryktene har svirret lenge, men under dagens IFA pressekonferanse i Berlin lanserte Philips endelig sin første offisielle OLED-modell. Modellen heter Philips 55POS901F OLED TV og blir tilgjengelig denne vinteren (Q4 2016).

Philips/TP Vision har som ventet lagt ned all sin know-how i å optimalisere bildekvaliteten. Den nye OLED-modellen bruker deres egen Perfect Pixel Ultra HD videoprosessor til alt av bildebehandling, inkludert finesser som Perfect Contrast/Micro Dimming Perfect kontrastforbedring og Natural Motion interpolering.

Den nye OLED-skjermen kommer selvsagt også med støtte for HDR (High Dynamic Range) videokvalitet fra Netflix og Ultra-HD Blu-ray.

55POS901F er i likhet med andre Philips-modeller basert på Android smart TV plattformen, med en dedikert Quad Core prosessor som tar seg av smart-oppgavene.

Integrert 6.1 lydsystem
Philips skjermen har også fått et skikkelig lydsystem. Systemet har seks høyttalere foran montert i en egen slank «lydplanke», kombinert med en bakmontert basshøyttaler. Totaleffekten er på 30 watt.

OLED-TV med Ambilight
Som seg hør og bør for en ekte Philips-TV har 55POS901F selvfølgelg Ambilight omgivelseslys, her i en tresidig utgave. Ikke nok med det – den ekstra slanke rammen rundt OLED-skjermen skal også bidrar til en enda bedre Ambilight-opplevelse, forteller Philips.

Philips 55POS901F OLED TV får en veil. pris på 34.990 når den kommer i butikk denne vinteren.

Vi gleder oss til å se ytelsen i praksis, og har allerede sikret oss det første testeksemplaret.

Sjekk ut Philips sin egen presentasjonsvideo under:

Les videre
Exit mobile version