«Liten» 4K-TV fra Bang & Olufsen

BeoVision Horizon skal kunne brukes til litt av hvert.

(Foto: Produsenten)

Når den billigste modellen på 40″ koster 29.995 kroner, så vet du at TV’en kommer fra Bang & Olufsen. På IFA-messen i Berlin har de i dag lansert BeoVision Horizon, som er en 4K UHD-TV basert på Android TV-platformen.

I følge B&O er BeoVision Horizon «designet for å oppfylle alle krav til fleksibilitet, tilkoblings- og plasseringsmuligheter samt ekstraordinær kvalitet, som passer en moderne livsstil. En livsstil der hjemmet har forskjellige roller og raskt skal tilpasse seg forandringene i den daglige rutinen.» som det står i pressemeldingen.

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, presenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Bilde

«BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og plasseringsmuligheter, om å skape sosiale rom og dele store opplevelser. Dette er en 4K UHD-TV som samler alt i én dynamisk og fin løsning, som gir deg en ekstraordinær, men likevel avslappet og uhøytidelig TV-opplevelse,» sa Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing, blant annet, da hun presenterte TV’en på pressemøtet på IFA, hvor Bang & Olufsen stiller ut for første gang på over ti år.

Foto: B&O

Panelet på TV’en er omgitt av en sort aluminiumsramme, som nesten forsvinner når man ser TV’en forfra, men likevel er med på å gi skjermen perspektiv og dybde – og får TV’en til og oppleves mer som et møbel enn et elektronisk produkt. Under skjermen sitter en rekke med alumiumslameller, som dekker til de innebygde høyttalerene (2 x 2,5″ drivere hver med 30 W forsterker).

Som sagt kommer BeoVision Horizon med 4K-panel (100 Hz LCD-panel med direct LED), den har også integrert stereolyd. I tillegg til Android TV-platformen støtter TV’en også Google Cast.

B&O sender to modeller på markedet. Førstnenvte på 40″ til 29.995 kroner og en litt større 48″-modell til 39.995 kroner. Man får en BeoRemote One basert på Bluetooth med i prisen.

BeoVision Horizon kan integreres fullstendig med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plass til enten en harddisk eller en Apple TV innvendig.

Beovision Horizon

Les videre
Exit mobile version