Ambilight overalt

Med Philips nye Ambilight + Hue app kan du spre fargene fra TV-skjermen til hele rommet.

Mange kjenner sikkert til Ambilight-konseptet som er en elsket/forhatt finesse (stryk det som ikke passer) unik for Philips sine TV-er. Lysdiodene montert på utsiden av skjermen stråler fargelys på veggen bak og forsterker opplevelsen av kontrast og farger.

Ambilight har hittil vært begrenset til selve TV-en, opptil alle fire sider med den nye 60-tommeren Philips Elevation. Nå blir det mulig å supplere dette lyset med Philips’ allerede velkjente Hue fargelyspærer for hjemmet.

Philips Hue er LED-baserte fargelyspærer som styres over nettverket via en separat ruterboks og egen app. En oppdatert applikasjon gjør det mulig å synkronisere fargelyset med Ambilight i TV-en, og dermed spre det dynamiske fargelyset utover hele rommet om man skulle ønske. Opptil 50 lyspærer kan styres separat, men du kommer langt med et Hue startkit som inneholder 3 pærer og koster 1.500 kroner.

Vi fikk en forsmak på konseptet i Amsterdam tidligere i år, og det ga absolutt mersmak, spesielt til musikkvideoer og andre programmer som gjør omfattende bruk av sterke farger.

Nå er appen klar, og kan lastes ned til både Android og iOS baserte telefoner og nettbrett.

Ambilight+Hue konseptet presenteres i videoen under:
http://www.youtube.com/watch?v=R-0Beb7i7Sk

Les videre
Exit mobile version