55F8505: Lekker design-TV fra Samsung

Samsungs nye designmodell har en integrert fot i helstøpt aluminium.

Lyd & Bilde er på plass i Monaco, hvor Samsungs årlige Europalansering går av stabelen i øyeblikket. Mye av det som vises på denne «minimessen» er modeller som ble lansert på CES-messen i Las Vegas, bare i europeisk versjon. Men Samsung dro også noen eksklusive nyheter opp av ermet: Deriblant en ny toppmodell i 8-serien, med modellnummer F8500.

Denne har mye til felles med F8000-modellen som ble lansert i Las Vegas, men har en særegen look med en integrert, buet sokkel. Et design vi først så på Samsungs plasmamodeller for 2013, men som nå er implementert også på LED-siden, i en enda slankere utgave.

Skrog i aluminium

TV-ens rekordtynne ramme og det naturlig buede stativet er laget i aluminium. Skjermen har dessuten en heldekkende bakplate i aluminium som gjør at den også ser lekker ut bakfra. Inkludert er også et deksel som holder kabeltilslutningene ute av syne.

F8500 skal ellers være teknisk sett identisk med den vanlige F8000-serien som har en annerledes, kurveformet fot. Ombord finnes blant annet Samsungs nye Smart Hub med S-Recommendation, og doble TV-tunere for både satellitt, kabel og bakkenett, slik at man kan både se og ta opp forskjellige TV-programmer, og dele dem med nettbrett og smartmobiler.

Samsungs nye design-TV F8505 kommer i butikk fra og med andre kvartal 2013, i størrelsene 46 og 55 tommer. Pris er foreløpig ukjent. 

Les videre
Exit mobile version