Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

The Old Guard – nå er traileren her!

10. juli inviterer Charlize Theron til actionfest på Netflix.

Skrevet av / 25.05.20 - 12:02
The Old Guard – nå er traileren her!

Ikke helt ukjent som actionheltinne (Æon Flux, Mad Max: Fury Road og Atomic Blonde) går nå heftige Charlize Theron fra kinolerretet hjem til din egen stue.

Den 10. juli kan du se actionfilmen The Old Guard på Netflix.

 

Ledet an av krigeren Andy (Charlize Theron) har en hemmelig gruppe udødelige  leiesoldater i århundrer kjempet for å beskytte de dødeliges verden.

Når de så blir rekruttert til et oppdrag der deres ekstraordinære evner plutselig blir svekket, blir det opp til Andy og Nile (KiKi Layne), den ferskeste soldaten i deres rekker, å hjelpe gruppen med å eliminere trusselen fra de som ønsker å tjene penger på deres krefter.

THE OLD GUARD (2020) THE OLD GUARD (2020) The Old Guard_5 THE OLD GUARD (2020)
<
>
The Old Guard (Foto: Netflix)

Basert på den anerkjente grafiske romanserien til Greg Rucka lover regissør Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights) oss at The Old Guard en mørk, jordnær og actionspekket historie som viser oss at evig liv er vanskeligere enn det ser ut.

I tillegg til Theron består rollebesetningen av Chiwetel Ejiofor (fra 12 Years a Slave), KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo og Matthias Schoenaerts. 10. juli kan den strømmes fra Netflix.

The Old Guard (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top