Get øker netthastigheten

Sterkt vekst i nettrafikk har ført til at Get setter opp hastigheten til bredbåndskundene sine

Kabel-tv-leverandøren Get har sett at nettrafikken har eksplodert etter at nettbrettene og smartmobilene har gjort sitt inntog i de tusen hjem. Derfor har de bestemt seg for å øke hastigheten for sine bredbåndskunder, men prisene har også økt.

Dog ikke like mye som hastigheten.

Det billigste bredbåndsabonnementet Xs 5, som passer for de fleste som surfer litt og ikke strømmer mye film til flere enheter samtidig, koster fremdeles 299 kr per måned. Her er det bare nedlastingshastigheten som har økt fra 4 til 5 Mb.

De øvrige abonnementene har økt med noen tiere i månedspris, men har til dels fått betydelig hastighetsøkning.

Get sier at oppgraderingen i snitt gir kundene 50 prosent større båndbredde.

For eksempel har deres S 20 som passer husstander hvor flere er koblet på nett samtidig, fått doblet nedlastingshastigheten fra 10 til 20 Mb, mens prisen har steget med 40 kr fra 359 kr måneden.

Det heftigste abonnementet, XL150 for de som krever stor båndbredde, koster det samme som før. 899 kr, men her er nedlastingshastigheten økt fra 120 til 150 Mb, mens opplastingshastigheten er økt fra 10 til 20 Mb.

– Den nye mediehverdagen krever skikkelig bredbånd, og vi ser at veldig mange kunder oppgraderer hastigheten sin i kampanjeperioder. Derfor gir vi like godt alle kunder et skikkelig bredbåndsløft fra 1. april, sier Gunnar Evensen.

Gets bredbåndsabonnementer fra 1. april 2014:

Tallene i parentes viser dagens hastighet i Mb og pris.

Les videre
Exit mobile version