Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sony WH-1000XM4 lekket på YouTube

En lekket YouTube-video ser ut til å avsløre nye opplysninger om Sonys støyreduserende hodetelefoner.

Skrevet av / 05.08.20 - 10:09
Sony WH-1000XM4 lekket på YouTube

Sonys støyreduserende hodetelefoner WH-1000XM3 har vunnet test etter test, og er for tiden blant de mest populære støyreduserende hodetelefonene på markedet. Derfor knyttes det naturligvis store forventninger til den kommende arvtageren Sony WH-1000XM4!

Nøyaktig når den nye utgaven slippes på markedet er foreløpig ukjent, men ut fra ryktene som verserer, kan vi nok regne med at ingeniørene hos Sony har lykkes med å forbedre både lydkvaliteten og støyreduksjonen nok et hakk. Det nytter som kjent ikke å hvile på laurbærene, da det kryr av konkurrenter som gjerne vil vippe Sony-modellene av tronen!

Les også WH-1000XM4: Har Sony gjort en stor tabbe? Nye støydempende hodetelefoner skal ha enda lengre batteritid. Men til hvilken pris?

Sony WH-1000XM4: Lekket reklamevideo på YouTube

Sony har foreløpig holdt potte tett om nye finesser og eventuell lanseringsdato, men nå har det dukket opp en interessant video på YouTube! Etter alt å dømme dreier det seg om en reklamevideo som er sluppet tidligere enn planlagt: Den gir et visst innblikk i hvilke nyheter vi angivelig kan vente oss.

 

I følge den lekkede videoen vil øreklokkene bruke 40 mm store høyttalerelementer, og en Sony DSEE Extreme lydprosessor som oppskalerer og forbedrer ulike typer lydsignaler. Det henvises til «Wearing Detection» som automatisk pauser musikkavspillingen når du tar dem av deg, og stemmegjenkjenning som pauser musikken når du begynner å prate. Ellers er det selvfølgelig støtte for Google Assistant og Amazon Alexa stemmestyring. Ellers er det mange finesser vi allerede kjenner fra XM3.

Rent utseendemessig er det dog lite forskjeller å spore: XM4 ligner til forveksling på XM3 – hvis da denne uoffisielle videoen er ekte, vel og merke! 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top