Nyhet

Xiaomis robotstøvsuger S10 har lasernavigering og mopping

Den nye rengjøringsmaskinen har høy sugeeffekt, automatisk inndeling av rom og 130 minutters batteritid.

Xiaomis nye robotstøvsuger skal ha avanserte funksjoner til tross for at den prismessig ligger i mellomklassen av selskapets modeller.

Foto: Xiaomi

Robotstøvsugeren S10 har LDS-lasernavigasjon som gjør at den raskt kan gjøre en 360-graders skanning av området. Dette hjelper den med å lokalisere objekter og lage et nøyaktig kart. Mens den tegner opp kartet over hjemmet ditt, skal den automatisk også kunne dele det inn i ulike rom. Som tidligere kan du legge til virtuelle vegger, avgrensede områder og egne soner. Den har også sensorer som forhindrer at den ramler ned trapper.

Foto: Xiaomi

Med en kraftig motor vil den ha en sugeeffekt på opptil 4000 Pa. Samtidig har den en «smart» vanntank som skal slippe ut akkurat passe mengde vann til ulike typer overflater. Den har også «S-formet» og «Y-formet» mopping, hvor sistnevnte simulerer manuell rengjøring for et bedre resultat.

Foto: Xiaomi

Med en batterikapasitet på 3200 mAh kan den rengjøre i opptil 130 minutter. Støynivået er oppgitt til 60 dB, noe som høres brukbart ut. Den er Wi-Fi-tilkoblet og kan programmeres med Xiaomi Home-appen, og den kan også stemmestyres med Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris og tilgjengelighet

Den kan kjøpes nå for 3.290 kroner.

 

Les videre
Exit mobile version