Nyhet

Witt Premium Espresso Black er en litt proffere maskin

Med større kapasitet og bedre ytelse enn en alminnelig hjemmemaskin, kan Witt Premium Espresso Black takle presset.

I dag er det ikke helt uvanlig at vi har kapselmaskiner for å kunne lage en god espresso hjemme etter maten. Men om man er over gjennomsnittet interessert trenger man selvfølgelig en ekte espressomaskin. Samtidig er det få av oss som orker å holde på og mekke med en manuell maskin hjemme. Det er god grunn til at helautomatiske maskiner er på sterk fremmarsj.

Premium Espresso Black (Foto: Witt)

Et nytt alternativ er Witt Premium Espresso Black der man har hevet listen litt sammenlignet med de enklere maskinene. Den har en større bønnebeholder enn normalt for oss som ikke orker å fylle på hele tiden. I tillegg til melkeskummer og keramisk kaffekvern. Og den har to varmere, som på proffmaskiner, samt 19 bars pumpepress for å ikke bryte sammen når alle gjestene vil ha en kopp.

Premium Espresso Black (Foto: Witt)

Det er bare å fylle på med ferske bønner, vann og eventuelt melk. Med den 7 tommer store touch-skjermen kan man velge mellom 16 forskjellige kaffevalg, pluss at alle i familien kan lagre sine egne favorittinnstillinger. Menyene er selvfølgelig på norsk. Med tre uttak (kaffe, melk og vann) er det enklere å holde rent samt at man faktisk kan brygge og skumme melk samtidig.

Fakta:

Pris og tilgjengelighet

Witt Premium Espresso Black er tilgjengelig for kjøp nå til en anbefalt pris på 18 999 kroner.

Mer info: Witt Norge

Les videre
Exit mobile version