De’Longhis La Specialista-serie av manuelle espressomaskiner har fått en overhaling. Den nye «Touch»-modellen har fått en trykkfølsom skjerm og muligheten til å brygge kaldbrygget kaffe på få minutter.
Kaldbrygget kaffe (eller cold brew) er en nytelse for den tålmodige. Prosessen tar vanligvis fra et halvt til et helt døgn, og i løpet av denne tiden kan du se gresset gro mens kaffens smaker langsomt trekkes ut i kaldt vann.
Den italienske produsenten De’Longhi har nå oppdatert sin populære La Specialista-serie med den nye La Specialista Touch. Som navnet antyder, er en av de viktigste oppgraderingene en intuitiv berøringsskjerm som guider brukeren gjennom prosessen. Men maskinen har også arvet De’Longhis Cold Extraction-teknologi, som gjør det mulig å lage kaldbrygget kaffe på under fem minutter.
Maskinen er, i likhet med sine forgjengere i serien, en manuell espressomaskin som har som mål å bringe baristaopplevelsen inn i hjemmet. I tillegg til den raske kaldbryggingen tilbyr den en rekke teknologier for dette formålet. Disse inkluderer en integrert kaffekvern, Bean Adapt Technology for å optimalisere smaken av ulike bønner, og et automatisk damprør kalt Auto LatteArt for melkeskummet.

Pris og tilgjengelighet
De’Longhi La Specialista Touch er i salg nå til en anbefalt utsalgspris på 11 990 kroner. Om den raske, kalde bryggingen kan konkurrere med den langsomme originalen – og hvordan maskinen presterer – gjenstår å se i en fremtidig test. Vi har bønnene klare!
