Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

NYHET

Philips OLED934: Ny toppmodell avslørt

Her er de første bildene av den nye toppmodellen fra Philips, OLED934!

Skrevet av / 19.03.19 - 14:49
Philips OLED934: Ny toppmodell avslørt

Philips pleier tradisjonelt ikke å lansere sin nye toppmodell før til høsten, på IFA elektronikkmessen i Berlin. Nå ser det ut til at designstudioet IF har kommet dem i forkjøpet!

Designprisen iF Design Award deles ut til en rekke kvalifiserte produkter hvert år, og den kommende Philips-modellen vinner en pris for god design. I den forbindelse er beskrivelse og bilder av den nye OLED934 «lekket» på IF sine sider.

Philips OLED934

Philips OLED934. (Foto: Philips)

Den nye Philips OLED934 blir arvtager til dagens flaggskip OLED903. Den kommer i likhet med forgjengeren med lyddel fra Bowers & Wilkins, men på denne modellen ser det ut til at engelskmennene har «tatt den helt ut». Mens OLED903 har B&W høyttalere integrert under TV-en, ser den nye modellen ut til å ha en mer fullverdig, frittstående lydplanke som også fungerer som sokkel til TV-en. Ikke ulikt hva Technics har gjort på Panasonic TX-65FZ950.

Philips OLED934. (Foto: Philips)

Philips har allerede lansert noen av årets kommende modeller på et arrangement i Amsterdam. Her ble det imidlertid ikke vist noen arvtager til den populære OLED med lyd fra Bowers & Wilkins, som løper videre inn i 2019.

Pris og tilgjengelighet

Philips har (naturlig nok) ennå ikke kunngjort noen priser, skjermstørrelser eller andre spesifikasjoner for OLED934, men vi forventer at den legger seg rundt samme prisklasse som dagens OLED903, og at den blir tilgjengelig i 55″ og 65″ størrelse.

Les også: Philips 65OLED903 har lyd fra Bowers & Wilkins

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top