Nyhet

Oscar-skandalen – Will Smith legger seg paddeflat!

Etter å ha fått tenkt seg om i et døgns tid, kommer nå Will Smith med en uforbeholden unnskyldning.

Will Smith Oscar 2022 speach

Will Smith, Oscar 2022 (Foto: Oscar/ABC)

Dagen etter den 94. Oscar-utdelingen, er det ingen som snakker om at CODA vant prisen for årets beste film, eller at Jane Campion stakk av med sin andre Oscar-statuett (for regien av The Power of the Dog).

Både Norge og Danmark gikk dessverre tomhendt hjem fra LA, men heller ikke det skriver pressen om.

Det absolutt alle (fra hele filmbransjen til «folk flest») snakker om, og ser på videosnutter av, er at megastjernen Will Smith, som følge av en flau vits om fru Smiths noget «reduserte» hårmanke, strener opp på Oscar-scenen og klapper til komikeren Chris Rock – så det SMELLER!

 

Smiths kone (Jada Pinkett Smith), som er rammet av en sykdom (alopecia) som resulterer i at håret faller av, så ikke videre fornøyd ut etter at Chris Rock uttalte at han gledet seg til å se henne i «G.I. Jane 2» (Demi Moore var glattbarbert soldat i G.I. Jane).

Det noen, til å begynne med, trodde var en iscenesatt spøk, endte i tidenes Oscar-skandale.

Les også Oscar-festen som uteble Det ble ingen norsk eller dansk Oscar-festaften, men en slagferdig Will Smith reddet underholdningsverdien!

Dog, ingen var lenger i tvil om at Smith var regelrett forbannet, etter at disse famøse ordene falt rett etter slaget:

Keep my wife’s name out of your fucking mouth!

– Will Smith

Minutter senere går igjen Will Smith opp på scenen, denne gangen for å motta sin Oscar for beste mannlige hovedrolle (King Richard), hvor han så holder en særs tårevåt takketale, og fremfører en slags unnskyldning for sitt lille sinneutbrudd, og håp om at han vil bli invitert tilbake.

https://youtu.be/qaN0whso7bc

 

Takketalen inneholdt dog ingen ingen unnskyldning til Chris Rock – og noen timer senere festet Smith med familien som om ingenting var hendt, på etterfesten til Vanity Fair.

Will Smith og Jada Pinkett Smith, på Oscar-festen til Vanity Fair (Foto: Instagram)

 

Samme kveld gikk sønnen, Jaden Smith, ut med en åpenbar støtte til sin fars ukontrollerte sinneutbrudd. I en kommentar på Twitter skrev han:

Jaden Smith forsvarer sin far (Foto: Twitter)

 

Chris Rock har i etterkant av «hendelsen» uttalt at han ikke vil anmelde, mens Oscar-akademiet i en pressemelding uttalt at de tar avstand fra vold – det spekuleres nå i om Smith vil bli fratatt sin Oscar for King Richard.

Mandag kveld strammet Akademiet skruen til:

Akademiet fordømmer handlingene til Smith under gårsdagens show. Vi har offisielt startet en formell granskning av hendelsen og vil vurdere videre handlinger og konsekvenser i henhold til våre retningslinjer og lovene i California.

Will Smith takker for Oscar for beste mannlige hovedrolle (Foto: Oscar/ABC)

Vi tipper at Will Smith i løpet av natten har fått tenkt seg nøye om, og i morges kom da også den uforbeholdne unnskyldningen til Chris Rock.

Smith benyttet seg av sin Instagram-konto for å legge seg fullstendig paddeflat, og på det dypeste beklage sin oppførsel.

<
>
Will Smith beklager (Foto: Instagram)

Smith har i alle år blitt sett på som filmbyens golden wonderboy, med (bortsett fra de gjentagende swingers-påstandene) en lytefri vandel, og en sikker og solid mann med sunne familieverdier, og en garantist for blockbuster-suksesser for filmstudioene.

Det som skulle bli filmstjernens store kveld, der han ble «kronet» med Oscar for beste mannlige birolle, vil nå for alltid bli skjemmet av «slagene-i-Dolby-Theatre«.

Som Denzel Washington så klokt hvisket til ham i løpet av Oscar-aftenen:

Denzel said to me a few minutes ago, «At your highest moment, be careful, that’s when the devil comes for you.»

Will Smith (tror han) står opp for sin kone (Foto: Oscar/ABC)

PS! Vi venter dog fortsatt på at Sean Penn skal livestreame at han smelter sine to Oscar-statuetter! 😉

Les videre
Exit mobile version