Sony Legacy-katalogen – høyoppløst!

HDtracks.com har fått Sony Legacy-katalogen, og starter med 6 klassikere til høyoppløst nedlasting.

HDtracks.com er en nettbutikk hvor du kan kjøpe og laste ned høyoppløst musikk. Utvalget begynner etter hvert å bli ganske så bra, og nå kan nettstedet meddele at Sonys Legacy-selskap er lagt til i miksen.

I følge medeier David Chesky:

– Og vi starter med å lansere seks av musikkhistoriens største titler fra Sony Legacy-katalogen, presentert i audiofil kvalitet for en bedre lydopplevelse. Dette er kjære album som er tilgjengelig nå i fantastisk studio master-kvalitet.

Blant albumene er Michael Jacksons ”Bad”, Carole Kings ”Tapestry”, Billy Joels ”The Stranger”, Janis Joplins ”Pearl”, Willie Nelsons ”Stardust” og Herbie Hancocks ”Headhunters”. Det eneste som plager oss litt, er at det ikke står hvilken masterversjon ulike album er tatt fra. Inntil noen overbeviser oss om det motsatte, regner vi med det er siste masterversjon, og ikke den opprinnelige. I tilfellet Michael Jacksons «Bad» er det litt synd, for selv om remastrene låter overraskende livlig til å være så mye mer komprimert (loudness), er det enda mer sprut i originalen, om man bruker volumhjulet og guffer opp litt.

For amerikanere
HDtracks.com er egentlig en nettbutikk for folk bosatt i USA, da de krever amerikansk adresse for å registrere seg. Men amerikansk IP-adresse er ikke påkrevet, dermed er det bare å bruke en hvilken som helst amerikansk postadresse.

Vi brukte denne:

Rural Route
Lyons, Indiana, IN 47443
USA

Tegn konto og begynn å laste ned her:
hdtracks.com

Les videre
Exit mobile version