Slik blir Samsung Galaxy S6

Spesifikasjonene for Samsungs neste Galaxy S er lekket på nettet.

Det er ingen hemmelighet at Samsungs mislykkede forsøk med Galaxy S5, som til og med ledet til at hoder rullet, setter stor press på neste Galaxy S-modell. Det sies til og med at kodnavnet for den er Project Zero, vilket antyder at man har startet fra begynnelsen med en helt ny design.

Trolig handler det om en mer eksklusiv design med unibody-skall i aluminium, hvilket henter detaljer fra Galaxy Alpha, som kjennes betydelig mer luksuriøs ut enn Galaxy S5. Det ryktes også om at S6 skal slippes i to varianter. Den andra skal ha samme bøyde kant som Galaxy Note Edge, og følgelig hete Galaxy S6 Edge.

Det har tidligere lekket noe nøkkelinfo om mobilen, men nå har alle spesifikasjoner blitt lekket. Om de stemmer, kommer S6 til å få en monsterskjerm på hele 5,5 tommer og en Quad HD (2560 x 1440) oppløsning, et 20 megapiksel kamera med autofokusteknologi fra systemkameraer, 64-bits Exynos 7420/Snapdragon 810 prosessor, 3 GB minne og opp til 128 GB lagring. Den kommer dessuten til å fortsette å være vannavstøtende og ha fingeravtrykksleser, samt en ytterst batterigjerrig krets for posisjonering.

Galaxy S6 forventes å lanseres i begynnelsen av neste år. (Bildet er en spekulasjon)

Her er alle spesifikasjonene

Les videre
Exit mobile version