Samsung kombinerer 3G og 4G

Dekningen med et 4G-modem er ikke all verden, men med Samsungs nye modem, får man både 3G og 4G slik at man har nettilgang uansett dekning.


Samsung og Netcom har allerede tilbudt et 4G-modem, men superhastigheten på opp til 20 Mbps – 10-15 ganger raskere enn vanlig 3G – man får på trådløst internett har bare vært forbeholdt de som har holdt seg i sentrale Oslo og omegn.
Dermed har superhastigheten uteblitt og man har måttet bytte modem når man er utenfor dekningsområdet.
Med det nye modemet får man i pose og sekk. Det bytter automatisk til 2G eller 3G-nett når 4G-dekningen faller ut, dessverre må man selv aktivere 4G når man er tilbake i et område med 4G-nett.
– Flere av kundene våre som bor utenfor hovedstanden, men reiser ofte til Oslo, har etterspurt et abonnement som gir dem 4G-fart når de er innenfor dekningsområdet. Med nytt modem som håndterer alle teknologier, kan du surfe i toppfart der det er 4G-dekning, og bruke 3G der supernettet enda ikke har dekning, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Netcom som selger 3G/4G-modemet, har priset det til 499 per måned, abonnementsoversikten finner du på Netcoms nettsider.
Hvis man er sksisterende 4G-kunde, blir man kontaktet av NetCom for kostnadsfritt bytte til nytt modem.

Les videre
Exit mobile version