Nyhet

Samsung Galaxy Z Fold 2 får forbedret hengsel

Bilder av Samsung Galaxy Z Fold 2 lekket på nett.

Etter Samsung Galaxy Fold og Samsung Galaxy Z Flip er det nå en tredje brettbar mobil på vei fra den koreanske elektronikkgiganten.

Samsung Galaxy Z Fold 2 er etterfølgeren til Galaxy Fold, og designet er i store trekk identitisk med forgjengerens.

Likevel viser lekkede bilder av den nye brettbare mobilen, at Samsung i forhold til fjorårets modell har optimalisert flere kritiske detaljer som trengte forbedringer.

På den første Samsung Galaxy Fold sitter det indre selfie-kameraet i et separat utsnitt over skjermen. (Foto: Peter Gotschalk)

For det første er selfie-kameraet på den store hovedskjermen ikke lengre separat plassert i det store utsnittet, som skjemmet den tidligere Galaxy Fold. I stedet er kameraet nå synlig gjennom et markert hull i skjermen, som man kan se hvis man ser nøye etter på bildet i tweeten under.

For det andre endrer Samsung (igjen) på hengslet, som forbinder de to halvdelene av den brettbare mobilen. Hengslet var til å begynne med Samsungs store problembarn, men koreanerne fikk etterhvert løst de tekniske problemene og sendte produktet på markedet med nesten seks måneders forsinkelse.

Samsung Galaxy Z Fold 2 får et helt nytt hengsel, hvor selve hengselområdet er innebygd i et formtilpasset sylindrisk hus.

Den ytre skjermen har også blitt vesentlig større og fyller nå hele forsiden på Samsung Galaxy Z Fold 2.

Og en ting til vet vi nesten med 100% sikkerhet. Samsungs neste brettbare mobil kommer med 5G.

Les videre
Exit mobile version