Nye rykter om Samsung Galaxy S6

Jo tettere vi kommer på offisiell lansering, desto mer presise blir ryktene.

Allerede i fjor år skrev vi om de første ryktene om den kommende Samsung Galaxy S6. Skjønt, overskriften «Slik blir Samsung Galaxy S6» var en ganske drøy påstand, for alt vi hadde var løse rykter.

Men denne gang er det annerledes, påstår Boy Genuis Report, som hevder å ha troverdige opplysninger om Samsungs kommende mobilflaggskip. Nettstedet hevder også å ha mottatt bilder av Galaxy S6 fra “den troverdige kilden”, men de får de dessverre ikke publisere, så alle vi andre må nøye oss med å lese om spesifikasjonene, som Boy Genius Report altså lover høyt og hellig er den ekte vare:

Mange av spesifikasjonene stemmer overens med hva vi allerede hadde hørt, så kanskje har de faktisk rett hos Boy Genius Report?

Og i så fall, hva mener du om det? Vil Samsung Galaxy S6 bli årets store Android-flaggskip, som feier alle konkurrentene av banen? Skriv dine kommentarer under artikkelen.

Vi regner med at Samsung lanserer Galaxy S6 i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, som finner sted i begynnelsen av mars. Lyd & Bilde vil selvsagt være på pletten!

Les videre
Exit mobile version