nyhet

Mobiloverraskelse fra Huawei

Mate 20 Pro er en av årets mest interessante og fullspekkede modeller.

(Foto: Produsenten)

Huawei har siden lanseringen av P20 Pro vært på topp når det gjelder kameramobiler. Men i går lanserte de Mate 20 Pro som faktisk slår P20 ved å ha tre kameraer! Og våre tidlige tester viser at kvaliteten også er på topp.

Moderne framside uten kanter (Foto: Lyd & Bilde)

Skjermen er på 6,4 tommer, som er større enn på P20 Pro, men fremfor alt har den vesentlig større oppløsning med 3120 x 1440 piklser. Minimale kanter og lett avrunding på sidene.

På innsiden finner man den nye Kirin 980 som ifølge våre tester er 20-45 prosent raskere! Og grafikken virker også kjappere, rundt 25 prosent. Dette er helt klart en mobilprosessor å regne med!

Minnet er på 6 GB, den har generøse 128 GB lagring og den kan utvides med minnekort.

Skinnende bakside (Foto: Lyd & Bilde)

Mate 20 Pro lanseres i fargene svart, blå og den avbildede Twilight. Baksiden ser ut som en firkløver av linser, der en av dem er blitsen

(Foto: Lyd & Bilde)

I motsetning til tidligere eksperimenter er ekstralinsene nå praktiske. En 20 MP vidvinkellinse og en 8 MP telefotolinse.

Testbild i svakt lys (Foto: Lyd & Bilde)

Normallinsen på 40 MP F1.8 er spesielt godt egnet til fotografering i svak belysning. Ikke dårlig!

(Foto: Lyd & Bilde)

På baksiden legger vi merke til en annen ting. Hvor er fingeravtrykksleseren? Jo, den er gjemt bak glasset! Og det fungerer utrolig bra!

Kompisens batteri tomt? (Foto: Lyd & Bilde)

Batteriet er på hele 4200 mAh og den støtter ordentlig rask hurtigladning (70% på 30 minutter), samt 15 watts trådløs ladning. Men det mest interessante er funksjonen «wireless reverse charging», som gjør det mulig å lade andre enheter trådløst!

Norsk pris: 9.600 kroner

 

 

Les videre
Exit mobile version