nyhet

HTC på vei med nytt flaggskip – HTC U12+

Ny toppmodell uten fysiske knapper, og med et av de beste mobilkameraene på markedet

(Foto: Produsenten)

Det begynner å bli noen år siden HTC sist utgjorde en trussel på mobilmarkedet. Dog er det ikke slik at de er fullstendig likegyldige på dagens mobilmarked. Vi testet senest deres HTC U11, som tross den litt gimmicky klemmefunksjonen «Edge Sense,» hadde et et ganske bra kamera og fornuftige specs.

Nå er de klare med en ny toppmodell som virker langt mer spennende enn forgjengeren, ikke minst takket være kameraet som allerede vurderes som en av de beste på markedet.

Navnet er HTC U12+, og selv om telefonen ikke har kommet i butikkene enda, sikrer den seg allerede direkte inn på en god andreplass når det kommer til rangeringen av kameraer i smarttelefoner, DXOMARK.

Med 103 poeng overkjører den herved både Samsung Galaxy S9+ og Apples iPhone X.

 

Forventet hardware

(Foto: HTC)

Ingen fysiske knapper

Som en spesiell feature har ikke HTC bare droppet de fysiske knappene på fronten. Også knappene på siden for å slå av og på, samt volumknappene har blitt digitale gir derfor vibrasjon i stedet for et fysisk «klikk,» når du trykker på dem. HTC forteller at de har gjort dette for å øke levetiden på enheten. Edge Sense er oppgradert til versjon 2 gir deg nå muligheten til å aktivere apper eller andre funksjoner når du klemmer sidene av telefonen sammen.

Hvor lyden var et fokusområde på HTC U11, står den nå like høyt prioritert på HTC U12+. Dette gir utslag i de innebygde høyttalerene men også i de medfølgende USonic-hodetelefonene. Baksiden av telefonen er av glass.

(Foto: HTC)

Tilgjngelighet

HTC U12+ kan kjøpes fra og med 18. juni til veiledende utsalgspris på 7.990 KR. Den kommer i tre farger; Ceramic Black, Translucent Blue og Flame Red. De to siste vil i første omgang kun være til salg på nett. Vi var spesielt imponert av den blå varianten som lar deg titte på elektronikken som ligger under.

Les videre
Exit mobile version